free accordion menu module
May 25, 2017

Festugen dag 5


Dagen startede med en stor bytte-event i festteltet. Der var en rimelig handlen med effekter, det er jo altid rart at komme hjem med lidt nyt til garderoben.
Der var stor trængsel kl. 13 til det store gratis pølsebord i teltet, hvor rugbrødet blev sponsoreret af Super Brugsen i Jels og pålæg af Flemming Bang.
Men inden da var Jørn Aarup allerede i gan med at forberede aftensmaden i teltet. 2 grise opdrættet på Nygaard, hvoraf den ene var sponsoreret af Heiko fra Nygaard den anden af Grønnebæk Auto. Brændet var fra Ole Møller, Stenderup og slagtningen sponsoreret af Frede Andersens Maskinstation.Efter spisningen havde DOWNTOWN DYNT stillet op til en herlig gang irsk musik. Flere billeder HER     Billeder fra Krolf HER

I løbet af eftermiddagen var der aktiviteter for børn. Her er det guldgraverkonkurrencen, der er i gang. 10 stykker guld kunne veksles til en pose slik.

Kategori: General
Skrevet af: karl

Grillmester Jørn Aarup i gang med en god dags arbejde!

Der var rigtig mange ting at vælge imellem på bordene og tøjstativerne.

Ditte vandt endnu en af frøerne i tombolaen.

 Familie bilorienteringsløbet havde 11 deltagende biler, her er nogle fra den vindende Team Raket, nr. 2 blev Team Mortensen og som nr. 3 kom Team Bennedsen.

En havebænk blev vunvdet af Tina og Michael Koch.

1. vinder i damerækken blev Ellen Ricksen, nr. 2 Lene Fuglsig og nr. 3 Alice Ricksen.

Hos herrerne var Gunnar Ibsen nr. 1, nr. 2 blev Jørgen Lund og nr. 3 Henning Ricksen.