18. jan. 2019

Se flere billeder fra aftenen HER

 Så skete det igen.....................

Landsbyforeningen formåede at samle fulde huse,  300 mennesker var mødt op for at høre

Rasmus Tantholdt, der havde sendt afbud mandagen før idet han var udsendt af TV 2.

Publikum fik muligheden for at få pengene tilbage hvilket ingen dog benyttede sig af.

I stedet trådte Steffen Jensen til med kort varsel. 

Steffen Jensen fortalte i en endelød ordstrøm i 2½ time om alle sine oplevelser som Mellemøst korrespondent gennem mange år.

Som vanlig startede aftenen med at alle spiste mørbradgryde med tilbehør, derefter var der kaffe med småkager og chokolade.

Alt i alt en meget vellykket aften. 

En stor TAK til alle der har medvirket til afvikling af arrangementet.

Steffen Jensen 1

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nov. 2018 

 Så lykkedes det igen for landsbyforeningen at fylde Landsbyhuset med forventningsfulde folk. De så frem til aftenens to højdepunkter. Som det første menuen dansk bøf med det hele, dernæst kom Lindy Aldahl med et forrygende talkshow om hans tid som en af "De rigtige mænd". Vi fik et " kig " bag kameraet med sjove fortællinger om det vi ikke så på TV. At det ikke var kedeligt kunne høres på publikums reaktioner.

Lindy 5

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19. jan. 2018

En fantastisk oplevelse at se og høre Trine Gadeberg i et forrygende show.

Hun formåede at fortælle om sit liv på en ærlig og sandfærdig måde. Det var så underholdende at det overgik alles forventninger og de der kender lidt til hende og hendes far kunne genkende det meste som værende et udpluk af virkeligheden.

Hendes sangtalent fik vi hørt i stor stil, hun er nok en af bedste af de "kendte danskere" Landsbyforeningen har haft ind til nu. Hun var tydelig på hjemmebane i det sydjyske.

Der var ingen der kunne høre eller se at hun havde været på farten fra tidlig morgen, først til Skive med en optræden, på vej til Øster Lindet ind om Kolding for at hente sin far ved toget.(tidligere organist i Øster Lindet)

En helt fantastisk aften med dejlig mad og super underholdning.  SE BILLEDER HER

Trine 1

--------------------------------------------------------

En kendt i Landsbyhuset

Tv-lægen reddede stort arrangement i Øster Lindet.

Fredag d. 20. januar 2017 kl. 18.00

Landsbyforeningen i Øster Lindet har gennem de seneste 3 år afholdt et stort foredragsarrangement i januar måned, og i år ingen undtagelse. Den har tidligere haft besøg af Café Hack-værten Søren Dahl, Tv-værten Hans Pilgård og sanger Dorthe Kollo. I år skulle den have haft besøg af tidligere TV2-vært Cecilie Frøkjær fredag d 20. januar.
3 dage før melder hun fra uden nogen begrundelse, og det til et udsolgt arrangement, hvor 300 gæster har købt billet til både mad og foredrag. Gode råd er dyre. Hendes booking bureau prøver at skaffe nye emner, men det er svært med så kort varsel. Det lykkedes at skaffe en aftale i hus med den kendte foredragsholder Lotte Heise, men da kontrakten dagen før skulle udfærdiges, havde hendes manager misforstået nogle ting, så den aftale røg på gulvet.

Heldigvis lykkedes det at få lavet en aftale i sidste øjeblik med Tv-lægen Peter Qvortrup Geisling med foredraget ‘Giv dit liv et serviceeftersyn’. Og sikke et foredrag! Han tog publikum med storm med sin fantastiske evne til at formidle tunge lægefaglige emner, så helt almindelige mennesker forstår det - iblandet den nordjyske underfundige humor. Det var et særdeles fremragende og underholdende foredrag, der gav rigtig meget stof til eftertanke. Aftenen kunne ikke have blevet bedre. Landsbyforeningen kan konkludere, at det blev et succesfuldt afbud fra Cecilie Frøkjær. 

-----------------------------------------------------------------------------

(2016) En frisk og veloplagt Dorthe Kollo, der tog alle med storm. Hun fortalte om sit liv, viste billeder fra sin barndom og op til nu, hun fremførte sange, der fra hendes karriere op gennem hendes karriere. 
Hun var på hjemmebane, hvor hun gik ind i publikum med sit ligefremme væsen. I mangel af en medbragt tekniker, sørgede Børge Brunsvig for teknik, hvilket han klarede til Dorthes tilfredshed.

Da Dorthe og hendes mand var kørt fra Bremen og skulle videre til Herning lørdag, valgte de at overnatte i "æ Bonne rum" i 1913-bygningen.
 Landsbyforeningen skal have have stor ros for arrangementet - det er en fornøjelse, når så mange mennesker kan bespises hurtigt, så alle får al den varme mad, de kan have. Smukt pyntet op på borde og ved indgangen! 

Se flere billeder fra den super gode aften med Dorhe KolloHER

-----------------------------------------------------------------------------

( 2015 ) var det Tv-værten Hans Pilgaards tur til at gæste Øster Lindet Landsbyhus.En yderst vellykket aften som alle arrangørerne skal have stor ros for. Det skete torsdag aften for et længe udsolgt arrangement. 300 gæster mødte forventningsfulde op til mad og foredrag. Det var en særdeles veloplagt Hans Pilgaard - til trods for halsbetændelse - der med sit foredrag -'Humor - en måde at overleve på' talte om, hvordan man i en verden, hvor der ikke er meget at grine af, er vigtigt at gøre det. 
Sidst på aftenen blev det annonceret fra foreningen, at næste års ( 2016 ) arrangement vil blive af en lidt anden genre - sang/foredrag med Dorthe Kollo, som for tiden er aktuel i TV2 programmet 'Toppen af Poppen' samt med udgivelsen af biografien 'Jeg er stadig her'. 

             Se billeder her

-------------------------------------------------------------------------------------

( 2014 ) lagde Søren Dahl vejen forbi Øster Lindet, hvor han holdt et musikalsk foredrag for 220 veloplagte gæster. Det blev en fantastisk aften og en god start på et nyt årligt tilbagevendende arrangement, som Stenderup/Øster Lindet Landsbyforening stod for.